Stöd oss

Arbetet mot människohandel och kommersiell sexuell exploatering av barn är viktigare än någonsin. Bara i Sverige finns det ett barn i varje årskurs nio och på gymnasiet som har blivit utsatt för betalda övergrepp.

Child10 jobbar för att stoppa detta genom att stärka gräsrotsorganisationer som arbetar direkt med barnen, bedriva påverkansarbete samt genomföra kunskapshöjande insatser.

Som ideell organisation är vi beroende av donationer från engagerade människor som vill stötta vårt arbete. Stöd vår verksamhet och bidra till barns rätt till en trygg uppväxt fri från övergrepp.

Swisha en gåva till: 123 455 84 58

Du kan också stötta oss en gång eller regelbundet genom att skapa en månatlig överföring till oss via bankgiro: 788-6062.

  • Gåvobevis

Fira någon med en gåva som gör skillnad på riktigt för de mest utsatta av barn.

SWISH on 123 455 84 58
BG: 788-6062

Anpassningsbart gåvobevis finns att ladda ner här.

  • Testamente

Kontakta oss gärna för att berätta att du skrivit in Child10 i ditt testamente. Vi blir väldigt glada om vi får möjlighet att tacka dig.


Child10 samarbetar med den juridiska digitaltjänsten Jurio där du kan upprätta ett skräddarsytt testamente kostnadsfritt om du testamenterar en valfri summa till förmån för Child10. Klicka här för att komma igång!

Kontakt

Mail: sara@child10.org
Tel: 070 730 46 67